August 2014

Her på singsås husky har vi brukt de siste to ukene til å gå over atv- trekkliner- seler slik at alt er klart til å starte trening når tempraturen synker litt mer .

Planer for vintern er lagt ang løp og antall hunder 26 hunder skal trenes for å kunne kjøre gausdal maraton-femund 600 og finmark 1000 med , alt er ikke helt på plass men slik er det og det er greit på denne tia .

Vi har vært to turer på roverud  hoss svein åge jakobsen siden nyttår å hentet inn 5 nye hunder som forsterkning på kenneln , disse hundene har vi brukt mye ti på slik at de har tilpasset seg vår måte å ha hunder på .

Jeg og bente var på roverud for to uker siden å hentet siste hund freia , dette er en tispe som skal brukes som kommando leder i lag med godis .

Vi var på roverud fra fredag til søndags kveld å hadde en kjempe fin helg hjemme hoss svein åge og venke hans to sønner og datter , vi grillet og koste oss .Lørdag var vi på tur i trenings veian til svein åge og på finnskogen på kaffe tur i et kjempe fint vær , søndag var det it-kunskaper som skulle læres bort til en mindre kunskapsrik og lærenem trønder ,men med en sindig nordlendig så ble det ca ok etter vært .

Takk till svein åge og venke for ei fin helg